Újra hűlnek a vizek!

Gigamino ICE termékek

Ismét Itt a hidegebb idő, a horgászvizek gyorsan hűlnek, a kapások ritkulnak. Ne hagyd magad, a Gigamino ICE bojli pont ilyen körülményekre lett kifejlesztve. Teszthorgászatok során még jég alól is lehetett vele pontyot fogni. Ne késlekedj rendeld meg még ma az őszi-téli horgászatra való mennyiséget!

Több kapást érhetsz el, ha használod a Gigamino Dipp ICE terméket is!

->Újra hűlnek a vizek!

Rinyaszentkirályi túra

Rinyaszentkirály bojlistúra

Rinyaszentkirályi túra.

Augusztus közepén egy kéthetes szabadságom töltöttem Magyarországon. A munkám külhonba vezérelt, így csak ritkán jutok hozzá egy kis horgászathoz szeretett hazámban. Ezt a rövidke időt fiammal terveztem tölteni, mégpedig a Rinyaszentkirályi tavon.

->Rinyaszentkirályi túra

- 25% Horgászshow 2016.kedvezmény a webshop-ban!

 

2016. Horgász-ShowA Gigant Baits nem vesz részt a hétvégi Horgászshow-n, de annak idejére 2015. március 18-20. között a Gigamino bojlikra 25%, a Maximus bojlikra pedig 20% kedvezményt adunk, a készlet erejéig.

Ezeken a napokon a kedvezményes árak szerepelnek majd a webshopban!

Legyen szerencsénk 2016-ban is Gigant Baits csalikkal!

->- 25% Horgászshow 2016.kedvezmény a webshop-ban!

Élünk, és imádunk horgászni!!

Kondoros bojlis peca

Beszámolóm talán azzal kell kezdenem, hogy bocsánatot kérjek. A feltorlódott munkák, a pénzhajhászás miatt régen tudtam a horgászatnak szentelni magam. Régen tudtam írni a honlapra, régen tudtam a Gigant bojlik társaságát élvezni! Megígérem horgász ország, horgászvilág előtt, hogy ezen túl másképp lesz! Bocsánat, hogy erre az időre eltűntem, nem írtam, mert nem horgásztam! Feltett szándékom, minden hónapban horgászni, beszámolókat írni, és terveim között szerepel egy hosszabb túra (valamelyik bányatón) teljes filmezése, még idén!

->Élünk, és imádunk horgászni!!

Gigant Baits-el versenykörülmények között Bontován

Bontova bojlis verseny promó

Csapattársammal Németh Tamással ismét belevágtunk egy jónak ígérkező verseny pecába.

A helyszín ezúttal a Dombóvár határában elterülő szépséges halairól méltán híres Bontovai horgásztó! A 4 napos verseny a Brun Team rendezésében 2015. Május utolsó hetében került megrendezésre.

 

->Gigant Baits-el versenykörülmények között Bontován

Gigant bojlival versenykörülmények között!

Bojlis Baráti találkozó 2014. Ősz, Kovácshida

Beszámoló a BCM HE Kovácshida Szödönyi taván rendezett Bojlis Baráti Találkozó 2014 ősz horgászversenyen szerzett tapasztalataimról.  

A verseny szeptember 04. 10:00h-tól 07. 10:00h-ig tartott. (72 óra) 

A tó teljes területét kihasználva (8 ha), 11 csapat elhelyezésére volt lehetőség. A sorsolás nem volt túl kegyes Németh Tamás csapattársamhoz és hozzám, mert a tó köztudottan kevesebb nagyhalat tartó 1-es szektorát húztuk, ami közvetlenül a halőrháznál található. Nem voltak túl biztatóak a kilátások és az eső is időnként teljesen eláztatta az összeszerelésre váró felszerelésünket, miközben a helykereséssel és táborépítéssel vesződtünk. Ettől függetlenül mi megpróbáltuk legjobb tudásunk szerint elvégezni az előttünk álló feladatot.

->Gigant bojlival versenykörülmények között!

Gigantikus Hatvani 22.70-es bojlis ponty

Bojlis horgászat 22,7 Kg ponty

Jó-e a Maximusz bojli?? Nem jó, szenzációs!

Na de ne szaladjak ennyire előre. A gigantikus történetünket még a tavalyi év végével kellene kezdenem! Csabi barátom, versenytársam vásárolt egy stéget a Hatvani Beton tavon! 2013 decemberében megnéztük az eladó területet, magát a tavat, a környezetét. Nagyon kellemes részen találtuk a rozoga, rég nem használt stéget. A víz látványa. a fák hóval fedett lombja, a hatalmas enyhén hullámzó vízterület azonnal a rabjává tett minket. Sokat hallottunk a víz szörnyeiről.

->Gigantikus Hatvani 22.70-es bojlis ponty

- 25% Horgászshow kedvezmény a webshop-ban!

Horgászshow

bojli kedvezmény 20%

A Gigant Baits nem vesz részt a hétvégi Horgászshow-n, de annak idejére 2015. március 13-15. között minden bojlira és dipre 20% kedvezményt adunk.

Ezeken a napokon a kedvezményes árak szerepelnek majd a webshopban!

Legyen szerencsénk 2015-ben is Gigant Baits csalikkal!

->- 25% Horgászshow kedvezmény a webshop-ban!

Ingyenes bojli kiszállítás augusztus 31-ig!

Ingyenes bojli-dipp kiszállítás

Minden 15 000 Ft feletti megrendelést csomagküldési díj nélkül szállítunk házhoz 2014. augusztus 31-ig!

Kereskedelmi partnereinknek további kedvezményekkel kedveskedünk!

Az akcióban minden bojli, és minden egyéb termékünk szerepel!

->Ingyenes bojli kiszállítás augusztus 31-ig!

Szezonnyitó horgászat a Nagyrédei horgásztavon

Bojlis peca etetőhajóval

Régen tudtunk napokra elszabadulni, jót horgászni, tesztelni. Végre a mindennapok fogságából elszabadulva pár napra lejutottunk a Nagyrédei horgásztóra. A tóról írtam már, a víz szenzációs képe, a táj varázsa megmaradt. Ami változott, hogy a tél folyamán nagyon erős, nagyon szép nagytestű 15 kiló fölötti pontyok lettek telepítve. A Miszlai tóból (sajnos tulajdonos váltás lett) zömmel kerültek a Nagyrédei tóba. A másik számottevő fejlesztés, a tó partjára bérelhető faházakat építenek a még kényelmesebb horgászatot segítve.

->Szezonnyitó horgászat a Nagyrédei horgásztavon