Csaliként a Gigant Baits általunk leginkább kedvelt Three, Five és Maximus golyóit kínáltuk fel a halaknak.

Az első két nap a vénasszonyok nyara melegfronttal és 22Celsius fokos meleggel éreztette a pontyokra nem túl pozitív hatását. 3db termetes kárászon kívül mást nem sikerült fogni, de az utolsó éjszaka kárpótolt minket maximálisan. Este 20h körül varázsütésre megelevenedtek a jelzők és felváltva fogtuk a 2-3kg körüli egészséges pontyokat és amin magunk is meglepődtünk, az amurok sem tudtak ellenállni a Three bojlinak. 2db 4kiló forma amur is tiszteletét tette a horgainkon.

Úgy látszik a fényképezésre való példányok ezúttal a női horgásztársamat tisztelték meg egy fotó erejéig. Páromnak sikerült egy szépséges 4kg-os Koi pontyot matracra fektetnie két szem Five bojlinak köszönhetően.

4Kg koiponty

A hal a reggeli fotózást követően már úszhatott is tovább.

Nehéz a horgászok élete

 A túra legutolsó és egyben legnagyobb hala már pakolás közben a déli órákban érkezett a 6-os horog alá felkínált Three bojlira egy hibátlan 13,5kg-os tő ponty személyében,

Szép töves bojlira

aki egy gyors fotózás után már vissza is nyerte szabadságát. 

Koedukált bojlis csapat

Bojlis Csajok

Visszaengedés öröme

Méltó befejezése volt ez a hal a túrának és már most biztosak vagyunk abban, hogy minél előbb ismét visszatérünk erre a kis „Baranyai Gyöngyszem” horgásztóra!

A bojlisok szép pillanata

 Sporthorgász tisztelettel: Kállai Ivett & Dulánszky Attila