Kedves horgásztársak, tisztelt érdeklõdõk!

Az idei évben is megrendezzük a Gigant Baits Bojlis Találkozót. A tavalyi helyszín nagyon megtetszett minden indulónak, valamint a rendezõségnek is, ezért ismét a Zalaszentmihályi Öreg-tó fog ohont adni a rendezvénynek. A találkozó tervezett idõpontja:

2011 július 11-16-ig.

MEGVÁLTOZOTT AZ IDÕPONT!!!

A találkozónk tervezett idõpontja pont egybeesett a Palotási versennyel, ezért úgy határoztunk, hogy egy héttel késõbbi idõpontra tsszük a megmérettetést.

A tógazda további helyek kialakításával segíti a munkánkat, ezért most már 10 csapat jelentkezését tudjuk elfogadni. Öt csapat a partról, öt pedig a vízrõl fog horgászni. A szabályok a tavalyi évvel azonosak lesznek. Nagy hangsúlyt fektetünk a baráti jelleg megõrzésére, ezért minden nap 12-14 óra között felfüggesszük a horgászatot, és a parton közös ebédre várjuk a versenyzõinket.

Differenciált pontozással igyekszünk a minél nagyobb egyedsúlyú halak megfogására ösztönözni a horgászokat, a Találkozó fõdíját a legnagyobb halat fogó csapat fogja megkapni. Természetesen értékes díjakkal jutalmazzuk a három legtöbb pontot szerzõ csapatot is. Ezen felül minden induló csapat ajándékcsomagban részesõl, amit neves bojlis cégek felajánlásában kaptunk.

Érdeklõdni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.