2009 november 14-15.-én, elsõ alkalommal kerül megrendezésre a Pontyshow. A rendezvénynek, a Kalászi Sportcsarnok ad otthont, amely az Omszki-tó partján található. A rendezvénycsarnokban valamint a tavon is színvonalas programok és bemutatók várják a hazai és külföldi látogatókat.

A Pontyshow, kiállítás és vásár is egyben de a folyamatos elõadások által egy különleges showt láthatnak majd a vendégek. A nemzetközi pontyhorgászat legelismertebb szaktekintélyei egész napon át tartó elõadásokkal teszik érdekessé és emlékezetessé a show mindkét napját. Érdemes lesz mindkét napon ellátogatni a rendezvényre, mivel szombaton és vasárnap is különbözõ elõadásokat hallgathatnak a kedves vendégek.

A látogatók mindemellett megtekinthetik és a szakértõk véleményét is kérhetik a modern pontyhorgászatban használatos legújabb felszerelésekrõl, ruhákról, csalikról és kiegészítõ eszközökrõl. A Pontyshow remek lehetõség a karácsonyi ajándékválasztásra is, mivel a kiállítás mindkét napján, rendíivüli akciók várják a vendégeket. Színfoltja lesz a Pontyshownak a horgásztavak és a horgászegyesületek pavilonjai, mely kiváló alkalom a jövõ évi helyfoglalásra, valamint a versenyeken való részvételre is. A rendezvény teljes nyitvatartási ideje alatt ingyenes parkolási lehetõséggel, melegkonyhás büfésátorral és számos meglepetéssel várjuk a látogatókat.

Minden kedves pontyhorgászt szeretettel várnak a szervezõk:

Zákonyi Botond média igazgató,

Füstös Gábor rendezvény igazgató