Ez év május 01-05.-e között, második alkalommal fogjuk megrendezni a Gigant Baits Nemzetközi Bojlis Találkozót. A találkozó fõ célkitûzése, a bojlis horgászat népszerûsítése, a halakkal történõ kíméletes bánásmód, valamint a természet és a környezet szeretetének terjesztése. A cél érdekében igyekeztem az ország legjobb bojlis csapatait felkérni a részvételre. A média képviselõjeként Kátai Róbertet "Robót" kértem fel az esemény dokumentálására. Reményeink szerint a találkozó eseményei, valamint a meghívottak rövid interjúi alapot adnak egy egész estés film elkészítéséhez. A találkozó keretében megrendezésre kerülû meghívásos horgászverseny szabályait a mellékelt ismertetõ tartalmazza (versenykiírás).Néhány szabály módosulásra külön szeretném felhívni a figyelmet: A verseny fõ célja a minél nagyobb testtömegû hal kifogása, ezért a legnagyobb halakat fogjuk értékelni. Beleszámít az értékelésbe a ponty, az amúr, valamint a harcsa. Ez utóbbit csapatonként 1 bottal lehet megpróbálni becserkészni. A tavalyi év tapasztalatából kiindulva jelentõs fogásra számítunk ebbõl a halfajból is. Remélem ezek a változtatások sokkal színesebbé teszik a versenyünket.
A találkozó teljes idõtartama alatt lehetõséget biztosítunk a látogatóknak a csapatokkal való megismerkedésre, a közvetlen tapasztalatszerzésre. A vízparti horgászpanzió kényelmes szállással, valamint nagyon finom magyaros konyhával várja a látogatókat. Mindenkit szeretettel látunk!
Egyedülálló lehetõséget szeretnék felkínálni az oldal látogatóinak. A találkozón meghívásra került csapatok mellé 1 csapatot az internetrõl szeretnék bejuttatni. Az indulás feltétele, a csatolt versenyszabályzatban megtalálható. A részvételi szándékot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk. A rendezõség fenntartja a jogot a nevezett csapatok közötti választásra. Fõ kiválasztási szempontnak a bojlis horgászat iránti elhivatottságot tekintjük. Jelentkezési határidõ: 2007 április 15. Várjuk a bojlis csapatok jelentkezését!

Sziasztok: Polgár Károly