Jó napot kívánok!


Ezúton szeretném meg köszönni azt a lehetõséget hogy részese lehetek a Gigant Baits horgászcsali tesztelõi között és elmondhatom Önnek a tapasztalataimat a forgalomban lévõ csalikról! A pár kép közül néhányat a Dunán fogtam néhányat pedig a másik kedvenc horgászvizemen a Gyermelyi horgásztavon! Mind folyó vízben mint pedig állóvízben bizonyítottak számomra a csalik.Ha lenne rá lehetõség, a továbbiakban is használni szeretném a termékeiket és akár további értékeléseket írnék önnek a tapasztalataimról!Gyermelyen júniusi melegben sikerült ezt a 9,2kg-os tükröst elejtenem a Gigamino Three Boilies 21mm-es kikönnyített  csalival aminek remek volt az oldódási ideje mert 4 óra után volt húzásom rá.
Nehezen adta meg magát a potyka mert csaknem 20 percig fárasztottam az akadók közelségében.
 Újabb meleg idõben elejtett hal 10,1 kg-ot mutatott a mérleg ennél "az édes szájú vendégnél" aki az  Gigamino Two Boilies 21mm-es gyümölcsös halas golyónak nem tudott ellen állni.
 

 A vad "torpedó" a többek között fokhagymával ízesített  Three bojlit húzta el nagy hévvel aminek az eredménye 5kg-os fogás.

 A nagy bajszú tükröst a GIGANT BAITS frankfurtis ízesítés ejtette rabul. A 11,10-es potykát, szintén a Gyermelyi horgásztavon ejtettem zsákmányul egy fotó erejéig. 20 perc alatt húzta el a csalit és egy órán belül még 2 "pajtása" ugyan ezt az ízvilágot kedvelte a leginkább.

 A Ráckevei Duna ág Taksony partszélén ajándékozott meg ezzel a 5,4 kg-os amurral akinek szintén a fokhagymás ízorkán kellett.


Remélem használható adatokat küldök, és jó információkkal szolgálok majd a többi horgásztársamnak is! A Bojlikkal maximálisan elégedett vagyok pár éve már csak ezeket használom, palotási egyhetes túrámon is csak ezekkel csaliztam sikeresen! A 21mm-es Bojlikkal szeretek legszívesebben pecázni. Remélem, hogy további szerencsés fogásaimmal tovább gyarapíthatom a Gigant Baits hírnevét!

Üdvözlettel: Gál László