Nagyon sok horgásztársam beszámolt már arról a megfigyelésérõl, hogy az intenzíven horgászott, bojlis tavakon már félnek a halak a szabályos, gömbölyû csalitól. Sokkal eredményesebbek a szabálytalan, amorf formák. Ráadásul a kisebb bojligolyókkal nem tudják elérni a kívánt szelektáló hatást. A frissen telepített 1-2 kilós pontyok folyamatosan felveszik a „nagyoknak” szánt csalit. Ezekre a problémákra nyújt megoldást a legújabb bojlicsaládunk a DOUBLI!
 

Két szem doubli teljesen elveszik egy 6 kilós ponty szájában 
 
 
 Ime a felcsalizott végszerelék, Five aminós doubli halolajba áztatva
 
A Doubli, mint azt a nevébõl már sejteni lehet két bojligolyó összegyúrásából létrejött babapiskótára emlékeztetõ csaliforma. Nem egy önálló termék, hanem egy termék csoport, amely a formájában hordozza az egyediségét! Az egyedi forma kiválóan alkalmas, eddig még nem látott, különféle csalizási módok kialakítására. A variációs lehetõségek tárháza szinte kimeríthetetlen. Csalizhatunk vele hosszában felfûzve, mintha két golyóval csaliznánk, vagy keresztben, vagy akár több szemmel is. Nekem a legjobban bevált csalizásom, a két szem doubli, keresztben átfûzve. Ebben az esetben a doublik egymástól 90 fokkal elfordulnak, és így rögzülnek, ezáltal egy jelentõs méretû, durván 36 mm-es gömbnek megfelelõ csalit kapunk, melynek a felülete azonban kétszerese a gömb felületének, miáltal a csalogató hatása sokkal intenzívebb. A kishalak támadásainak is jobban ellenáll.
 
A Doubli bojlikat kétfajta minõségben készítjük. A prémium minõségû aminós Doublikat, valamint a standard minõségû egyszerû doublit. Az ízesítések azonosak a bojliaink ízesítésével, azaz az aminós Doubli a one, two, three, four, five és sushi, a standard doubli az eper, méz, banán, kagyló, tintahal és kolbász ízesítésben készül.  
 
Egy kilós kiszerelésben, természetesen visszazárható, aromazáró, csomagolásban kerül forgalomba.
 
Ajánlott fogyasztói ár: 1590 Ft/kg és 2490 Ft/kg
 
A szükséges kellékek a csalizáshoz
 
 Elõször a doublikat fûzzük fel keresztben a hajszálelõkére
 
 Majd stopperral megütköztetjük és a horog felöl pedig gumi ütközõvel fixáljuk!
 
 Beállítjuk a horog távolságát, majd megkötjük a csomómentes kötést a horgon.
 
 Elkészítjük az elõkét, majd felakasztjuk az oldalklipszes végszerelékünkre.
 
 A kész horogrendszer, csak bevetésre vár!
 
Minden kísérletezni vágyó horgásztársamnak ajánlom kipróbálásra! Görbüljön!