Termékeink

A Gigant Baits Bojli a legfrissebb készbojli a piacon!

A frissesség garanciája = védőgázas csomagolás!


Az idei évben, új csomagolás technológia bevezetésével fokoztuk tovább a Gigant Baits bojlik fogósságát. A készbojlik legfőbb hátrányos tulajdonsága, a házilag készített bojlicsalikkal szemben, a magas koncentrációban hozzáadott tartósítószer tartam. Több éves kísérletezés után, megtaláltuk azt a csomagolástechnológiát és biológiai gázkeveréket, amivel hozzáadott tartósítószerek nélkül, akár több éven keresztül is biztosítható a készbojli eltarthatósága! 2009-es évtől kezdődően, a piacon elsőként, minden tasakos kiszerelésű bojlicsalinkat teljesen gáz és aromazáró, védőgázas csomagolásban hozunk forgalomba! A speciális biológiai gázkeverék megóvja a bojliainkat az oxidációtól, az avasodástól és természetesen minden mikrobiológiai fertőzéstől. A szavatossági idő teljes tartama alatt biztosított a gyártás napján jellemző frissesség, minőségromlás nélkül!


Gigamino bojlicsalád

A Gigamino bojlicsalád minden tagjára jellemző a rendkívül magas koncentrációban hozzáadott aminósav és vitamin tartam, valamint az egyedülálló kompozíciójú, fűszeres ízesítés. A tésztába bedolgozott biológiai stimuláns (Gigamino Liquid Food) biztosítja, hogy a Gigamino bojlik a magas tápérték mellett is könnyen emészthetőek és hasznosíthatóak legyenek. A horgászat során kioldódó íz és illat molekulák rendkívül agresszív csalogató hatást fejtenek ki, ami biztosítja a termék kivételes fogósságát. A teszthorgászaink által kikísérletezett egyedi ízkombinációk, kifejezetten a hazai vizeken lettek kipróbálva és tesztelve. A Gigamino Sushi friss citrus illatal megbolondított tenger gyümölcsei ízű, a Gigamino One édes-fűszeres, a Two halas-gyümölcsös, a Three húsos-fűszeres-sós, a Four pedig feketebors-tintahal ízesítésű. A fűszerolajak és az aromák ízét harmonikusan egészíti ki a vitaminos amino komplex semmivel össze nem téveszthető édeskés aromája. Ez az összhang eredményezi a termékek kivételes fogósságát, csalogató hatását. A csomagolás többrétegű, fény és aromazáró, ami meggátolja az aminósavak oxidációját, lebomlását. Ez biztosítja a termékek frissességét a teljes szavatossági időszakon belül. Ezt a tésztába bedolgozott biostimulánssal és a hozzáadott eszenciális olajokkal tudtuk elérni.
 

 

Gigamino Ice Boilies

ICEA Gigant Baits legújabb kompozíciója, a Gigamino Ice bojli! Ez a bojli kimondottan a lehűlő, hideg vizekre lett kifejlesztve. Természetesen, mint a Gigamino bojlicsalád minden többi tagjára jellemző a magas fehérjetartalmú, testes halas báziskeverék, amihez magas koncentrációban hozzáadott aminósav és vitamin tartalom, valamint az egyedülálló kompozíciójú, fűszeres ízesítés társul. A tésztába bedolgozott aminosavak és vitaminok biztosítják, hogy a magas tápérték mellett is könnyen emészthető és hasznosítható legyen. A Gigamino Ice tésztájába azonban még további könnyen oldódó fehérjekomponenseket is bekevertünk. Ettől a golyó felülete málékonyabbá, oldékonyabbá vált, jobban felkeltve a halak figyelmét. Több év teszthorgászatai alatt kifejlesztett különleges és egyedi ízkombináció valamint a nagy mennyiségben hozzáadott chili fűszerpaprika eredményezi az agresszív csalogató hatást és fogósságot az alacsony hőmérsékletű vizeken is.

Méret: Ø20mm
Kiszerelés: 1 kg.
 


Gigamino Sushi Boilies

SushiPrémium minőségű készbojli, amelyet elsősorban a hideg és a felmelegedő horgászvizekre ajánlunk. Főbb jellemzői a magas fehérjetartam, a magas koncentrációban hozzáadott aminósav és vitamin tartam, valamint az ellenállhatatlan édes-fűszeres ízesítés. Az ízét meghatározza a tejszínes vanília, amit harmonikusan átölel öt különböző fűszernövény egyedi aromája. A hozzáadott biostimuláns és az eszenciális fűszerolajok rendkívül agresszív csalogató hatást és fogósságot eredményeznek.

Méret: Ø20mm
Kiszerelés: 1 kg.


  

Gigamino One Boilies

OnePrémium minőségű készbojli, amelyet elsősorban a hideg és a felmelegedő horgászvizekre ajánlunk. Főbb jellemzői a magas fehérjetartam, a magas koncentrációban hozzáadott aminósav és vitamin tartam, valamint az ellenállhatatlan édes-fűszeres ízesítés. Az ízét meghatározza a tejszínes vanília, amit harmonikusan átölel öt különböző fűszernövény egyedi aromája. A hozzáadott biostimuláns és az eszenciális fűszerolajok rendkívül agresszív csalogató hatást és fogósságot eredményeznek.

Méret: Ø20mm
Kiszerelés: 1 kg.


Gigamino Two Boilies


Two

Magas fehérjetartalmú, prémium minőségű készbojli, amelyet időjárás és vízhőfoktól függetlenül, minden horgászási körülmény esetén ajánlunk. Főbb jellemzői a magas fehérjetartam, a magas koncentrációban hozzáadott aminósav és vitamin tartam, valamint az ellenállhatatlan gyümölcsös-halas illat és íz. A Gigamino Two Boilies a rendkívül magas tápérték mellett is könnyen emésztheto és hasznosítható. A speciális ízesítés pedig rendkívül agresszív csalogató hatást és fogósságot eredményez.

Méret: Ø20mm
Kiszerelés: 1 kg.Gigamino Three Boilies

Three

 

Prémium minőségű készbojli, amelyet elsősorban nyári időszakban, meleg horgászvizekre ajánlunk. Főbb jellemzői a magas fehérjetartam, a magas koncentrációban hozzáadott aminósav és vitamin tartam, valamint az ellenállhatatlan húsos-fűszeres illat és a sós íz. A halas-húsos ízhez remekül harmonizál a foghagymás, fűszeres illat. Ez a kompozíció rendkívül agresszív csalogató hatást és fogósságot eredményez.

Méret: Ø20mm
Kiszerelés: 1 kg.Gigamino Four Boilies

FourPrémium minőségű készbojli, a Gigaminó család oszlopos tagja. Teszthorgászataink alapján szintén a nyári időszakra, a meleg horgászvizekre ajánlunk. Jellemzői a magas fehérjetartam, a magas koncentrációban hozzáadott aminósav és vitamin tartam, valamint a különleges halas-tintahalas-borsos íz. A feketebors elemi illata és csípős íze kiegészül a tengeri halak ízvilágával. Ez a kompozíció rendkívül agresszív csalogató hatást és fogósságot eredményez.

Méret: Ø 20 mm
Kiszerelés: 1 kg.


Gigant Basic Bojlicsalád

Két fajta, halas és gyümölcsös ízesítésű bojlikeverék tartozik a családba, amelyet kiválóan felhasználhatunk az etetések kialakításánál. A halas mixben kagylós, halas, tintahalas és rákos bojlik, a gyümölcsösben epres, scopexes, tutti-fruttis, mézes és banános bojlik találhatók. A tudatosan összeválogatott ízesítésű bojlik, meghatározó alapját képezik mind az édes, mind a halas jellegű etetéseknek. Hosszabb idejű, nagy területet érintő, szoktató etetésekhez kimondottan ajánljuk! Kíváló beltartalma és intenzív ízesítése mellett kedvező árával is kitűnik. Ennek a bojlicsaládnak a csomagolása is többrétegű, aromazáró, simítózárral visszazárható tasakban, védőgáz alkalmazása mellett történik, ami biztosítja a termékek frissességét a teljes szavatossági időszakon belül.
 

Méret: Ø20mm
Kiszerelés: 1 kg.
  

Gigamino Complex Dip

GigAmino DipekA Gigamino Complex Dip család a hagyományos mártogató aromán túlmutató, komplex folyékony tápanyagkeverék, ami az íz és illatanyagokon kívül bioaktív összetevőket is tartalmaz. A hordozóanyaga nem a megszokott glicerin, hanem tiszta víz, amit egy növényi bázisú sűrítő anyaggal tettünk mézszerűvé. Ez a bázis sokkal természetesebb alapot képez az ízesítő és illat anyagoknak, aminosavaknak, vitaminoknak köszönhetően. Teljes mértékben harmonizál a prémium bojliainkkal. A Gigamino One édes-fűszeres, a Two halas-gyümölcsös, a Three húsos-fűszeres, Four fekete borsos-tintahalas, és a Sushi pedig citromos-halas ízesítésű. Alkalmazható bojli, szemes csalik, pelletek utólagos ízfokozására, csalogató hatásának növelésére. A Gogamino Complex Dip a belemártott csali felületén jól megtapad, részben beívódik, majd a horgászat során lassan, de nagyon tartósan adja ki a különleges, semmihez nem hasonlítható ízt és aromát.
 

Kiszerelés: 200 ml.


Gigant Baits Dip

Gigant baits DipA Gigant Dip mártogató aromát a csalizásra szánt bojligolyók utólagos ízfokozására fejlesztettük ki. A hordozóanyaga megegyezik a Complex Dipnél használt, víz bázisú, méz sűrűségu alappal. Ízesítése harmonizál az általunk gyártott bojlikéval, azaz: vanília, eper, méz, giga-fruit, juhar, banán, scopex, hal, kagyló, tintahal, frankfurti-kolbász. A csalogató hatás fokozása érdekében a csalizásra szánt bojlikat előre áztassuk be, néhány órával a felhasználás előtt.