Megújultak a Gigant Baits bojlik.

2018-06-10 10:07:33 Admin
A vásárlóink visszajelzései, valamint a folyamatos kísérletezéseink, teszteléseink eredményeként átfogó változtatást vezettünk be a gyártásunk során az idei (2018) évtől! Nagyon megbízható és állandó beszállítóra akadtam, akitől korlátlan mennyiségben tudok beszerezni tigrismogyoró lisztet. Ez egy rendkívül jó beltartalommal bíró, kellemesem édes ízű, kíváló pontycsemege, melynek adagolásával nagyban javítható a bojligolyó beltartalma. Nem utolsó sorban a tészta bedolgozhatóságát, formálhatóságát is nagyban segíti. Az idei évtől minden bojlinkba teszünk tigrismigyoró lisztet kisebb-nagyobb arányban!

amino

Külön kell megemlítenem az idei évi újdonságunkat a Gigamino Tiger bojlit. Ez egy full szénhidrátos bojli, kizárólag növényi összetevőkből (50% tigrismogyoróliszt, szója, búza kukorica) teljesen aroma mentes, naturális golyó! A fejlesztése a hatvani A beton tavon történt horgászataink tapasztalatain alapult. Ez a víz rendkívül gazdagon telepített, ezért az atraktív golyók rövid idő alatt bevonzzák a kisebb testű pontyokat, akiktől nem tudnak odaérni az igazi matuzsálemek. Itt tesz jó szolgálatot a naturális, feltűnés mentes de tápláló szénhidrátos golyó. A szelektáló hatása jelentős, igazi nagyhalas bojli!

Másik újdonság az évben, a bojligolyók formázása. Ez évtől az formázást egy új roller segítségével végezzük. Ez az eddigi két egymással öszhangban forgó henger helyett három formázó henger segítségével történik. A három henger közé rakjuk be a tésztahurkát, melyet a hengezek összenyomásával vájguk szét és formázzuk golyóvá. Ez a technológia biztosítja, hogy a golyó teljesen tömör, zárvány mentes legyen! Kicsit lassabb, de sokkal megbízhatóbb eljárás ez a mostantól alkalmazott technika!

Bízom benne, hogy a fejlesztéseink eredményeként megújított termékeink még több élményt, még nagyobb fogásokat és még több lehetőséget fog biztosítani horgásztársaimnak!
Görbüljön!

Polgár KárolyTovábbi hírek és beszámolók >>>